streda 12. decembra 2012

Advent a dobrá nálada v centrách pomoci


Prvého decembra začal Advent a všetci sa pomaly pripravujeme na Vianoce – najkrajšie sviatky roka. Rovnako je to aj v Centrách pomoci. Pacienti si už od novembra na kreatívnych kurzoch vyrábali adventné vence, maľovali vianočné kvetináče servítkovou technickou, plietli z papiera krásne ozdoby na stromček, učili sa kreatívne baliť  darčeky.

Dobrá nálada v Martine

No december a blížiace sa sviatky sú príležitosťou vzájomne sa stretnúť i na vianočnom večierku, zhodnotiť doterajší rok, či len tak si príjemne posedieť v kruhu priateľov.

Inak tomu nebolo ani v martinskom centre pomoci, kde sa všetci spoločne, pacienti, lektori i lekári  Linky pomoci, stretli až na dvoch vianočných večierkoch – 6. a 7. decembra 2012 pri tradičnej vianočnej kapustnici z dielne pani Majky, Renátky a Jožka Franka.  Šikovné domáce gazdinky napiekli svoje obľúbené koláče a večierok plný dobrej nálady priniesol radosť i dobrú náladu  každému. J
V bratislavskom centre pomoci sa na vianočnom večierku stretnú lektori i pacienti v piatok 14. decembra 2012 o 17:00 hodine, dobrú náladu vytvorí Ľudová hudba Ferkovci.
Ľudová hudba Ferkovci Vám spestrí piatkový podvečer

Veríme, že ste svoju účasť už potvrdili a tešíme sa Vás.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára